Fullspäckad, sketaslut!

 

Nu är alla mina åtagande för fredagen slut och inte bara det jag är totalt slut. Men dagen har varit kanon och jag har fått så mycket gjort samtidigt som jag har träffat folk jag både har saknat och gillar.
Morgonen var sig rätt lik förutom att jag vaknade och gick upp redan vid 6 i morse även om jag hade kunnat lega till strax efter 7 men så är det när kroppen gör ont då är det lika bra att börja sträcka ut benen i kroppen och gilla läget.
Sen kom Marie från stan och tog en promenad bort till förskolan med mig och barnen. Därefter gick jag in till grovtvättstugan och tag i berget med tvätt som blivit efter soffbytet. När man har gjort så mycket på morgonen suger det rejält i kaffe tarmen så morgonkaffet satt som smäcken ihop med Marie på stan.
När vi satt där med var sin kopp kaffe i min nya soffa och pratade om livet kom Marie på att hon behövde åka till Media Markt så jag tog följe och passade på att kolla in lite kameraprylar till vår systemkamera. Men kolla räckte för det kostade många, många pengar det jag vill köpa till kameran.
Hem igen för att kolla till älgsteken jag satte i grytan tidigt i morse och sen ner till tvätten för att sedan vandra vidare och hämta hem barnen. Lagom tills vi kom hem hade även potatisen blivit skalad och påsatt på spisen av Marie så jag började reda till såsen som blev så god efter att använt skyn från grytan med det helt underbart möra köttet från älgen pappa sköt.
Liam sa först som vanligt: mamma, det här tycker jag mindre om… bla, bla och bla men efter några tuggor så var tallriken tom och jag hörde en röst som sa… Mer mamma, tack! Noel, ja han är fortfarande en liten mus i maten men jag tror inte det går någon nöd på han inte.
Maten satt även den som smäcken och kaffet med lite glass till var som grädde på moset, alla blev nöjda. Liam och Noel valde att ta med sig sin glass ut och sitta i solen medans jag sprang mellan tvättstugan och disken, fast jag fick mer än väl hjälp av söta Marie medans jag var i stugan och hängde tvätt.
Iväg för att köpa födelsedagspaket till Liams och Noels kompis Linn som blev 5 år igår. Blev inte riktigt det som jag tänkt men Linn blev glad idag och även mamma Anna för gåvorna. Vi hann även med att åka köpa ett par gummistövlar till Liam och Noel inför allt regn som inte ska komma i sommar. Jag fann mig att par nya Foppatofflor som var vita med blommor, sketa snygga…
När jag kom hem i kväll kände jag att jag var helt slut för det har gått i ett, fast på ett roligt sätt så jag är nöjd även om inte min kropp och knopp är det. Men det var det värt, träffa vänner, ha barnen och shoppa det är min melodi det!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.