Fullspäckat!

Japp snart är det åter påsk och helgen är helt fullspäckad av aktiviteter frö hela familjen. Ja det enda som inte riktigt är uppbokat är ju långfredagen som faktiskt kan bli skön att spendera i ett lugnare tempo.

Påskafton är det middag hos oss för pappa ville ju ha lite påskmat och vem kan neka sin kära far lite påsk mat när han står och blinkar med sina ögon?! Ja, Marie på stan måste ju också få i sig lite Jonsson mat innan hon går på sitt pass och åker runt i halva stan och tittar till de mer behövande människorna. Därefter blir det åter den traditionella träffen med Eva och familj och lite andra goa människor. Men i år blir det en tidig kväll för morgondagen är det att gå upp tidigt.

Då kommer Sarahs dop att äga rum redan klockan 11 så det gäller att vara alert. Siv ska sjunga sin sång som hon skrev till Victorias dop, jätte kul och mysigt! Ja sen efter allt med lite andlig aktivitet och social kontakt med människor man känner och inte känner så brukar jag vara väldigt trött. En skön kväll med familjen i soffan och en barnfilm innan det blir vuxenfilm. Ja inte vuxenfilm i den bemärkelsen utan någon vampyrfilm som Kitty och Alice tjatar om att vi måste se.

Dagen efter detta då är det dags att packa in oss i bilen tidigt för att åka många, många mil och äntligen få se hur Anna och Stefan bor i Linköping. Ska bli kul att träffas och se hur de har det, kela lite med katten med. Blir säkert en tur in till Skänninge och träffa svärpäronen för nu var det ett tag sen vi sågs med!!

Ja sen är det tisdag och då åter till gruvan för att arbeta ihop sin föda. Så fort gör man åt en helg utan att vila, helt otroligt!!! Men det är värt att göra mycket när man har kul!

För den late är det fest alla dagar.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.