Fullt & fullt…

 

Igår var det livat i holken…
Igår kom familjen Strandqvist på besök och inte bara det, det kom ju två hemliga gäster som jag inte hade en aning om och jag blev så glad. Malin och Nova hade smugit sig efter och bjöd in sig till min glädje, för det var ju evigheter sen vi sågs nu.
 
Så här var det full rulle och fullt med barn och vuxna som både badade, solade, skrattade och åt gott… Ja, det kan ju inte annat än att bli gott när det är jag som stod vid grillen!
På menyn: Grillad färskpotatis som jag tog upp precis innan grillningen, såser i alla de slag och en himla massa kött som grillades precis som kött ska grillas. Men, innan allt detta så bakade ju jag och Outi två tårtor till Idas ära då hon har fyllt igen, även de var mycket uppskattade. Tur hade vi ju med vädret så det var ju bra att de kom igår och inte idag.
 
Det här med barn och lek det är något som fascinera mig rejält för är det pojkar så slutar de aldrig att leka inte ens på äldre dar. Igår fick jag uppleva detta fenomen och det som jag skrattar mest åt är att min kära make gav sig in i leken men fegade ut rejält…
 
Tur att vi hade båtarna så att Sebastian kunde ro runt med sitt lilla brutna ben, men även Sebastian blev varm och fick sig en liten simtur på mamma Idas rygg, så mysigt!
Tommy gjorde däremot sin kjärsta nykär igen som hon sa då vi vandrade upp från badet igår. Jag citerar Outi: ”Oh, herre jösses Icka, det pirrar imagen…” Jaha, sa jag vadå? ”Ja, nu när Tommy gör volter så blir jag nog lite nykär på nytt”
 
 
Rart eller? Tja, jag blir väl lite lätta avensjuk då min kära make fick ta till hjälp för att ens komma över den lilla kanten på bryggan. För efter att ha sprungit fram och tillbaks några gånger och efter att ha sträck sig efter solen och visat sin bringa fick Ida och Stefan rycka in och assistera upp denna graciösa kropp och denna stiliga man så han kom i vattnet, men om ni tittar noga så ser man hur Thomas klämmer fast sina naglar i bryggan in i det sista.
 
Nu har vi rivmärken i bryggan och man kan tror att en björn varit och klöst men det får väl vara vår hemlighet att det var Thomas som inte släppte taget
 
Så nu sitter jag, Thomas, Outi och Tommy här igen och gluttar lite på tv. Stella har lagt sig i någons knä för att sova för natten och barnen har mött John Blund som tur är. I morgon drar jag, Thomas och barnen upp till Skänninge för att fira av svärfar över dagen. Hoppas att solen skiner så som det bör göra på födelsedagsbarnet!!!

Ja, just det… Pelle och Stella simmade en stund med. Kanke inte på eget initivativ…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.