Fullt med knattar!

 

Sprutor gillar jag inte jätte mycket men överlever ju om jag måste ta de. En som däremot är super modig är Noel, igår tog Noel sin 5-års spruta och enligt Thomas hade Noel tyckta att det var ju absolut ingenting att vara rädd för. Bra gjort min lille son!
Idag har jag och Noel varit på tennis, det var jätte kul att titta på när han tränade och vilka fantastiska ungdomar som tränar dessa små knattar. Att de har tålamod är ju toppen för det är ju ett gäng små knattar som inte riktigt har fått till den där bollkänslan än.
Frågade Noel om han fortfarande tyckte det var kul och hade intresse för att fortstätta idag och utan tvekan vill han ju det!
Liam, han körde jag hem till Pascal så de kunde leka under tiden jag och Noel var iväg. En nöjd Liam när han fick höra att han skulle till Pascal så nöjd att nöjd jag kom och skulle hämta hem Liam så ville han inte följa med för de hade det så skojigt ute på gården. Det slutade med att jag och Noel åkte hem själv så Liam är fortfarande kvar.
Väntar hem maken om en timme eller så, efter att han kommit hem ska vi ju ända till Katta, Peter, Pascal och Teo för att njuta av en kvällsmat tillsamman. Så jag har legat i soffan och läst en bok efter lunchen för att vila lite och Noel har tittat på tv samtidigt som har haft tusen frågor till mig.
Fick mig ett uppiggande sms innan idag, Outi min lilla söta vän hade hittat linsskyddet till vår kamera på torpet. Det hade legat där i gräset och tur var det ju att de inte hade parkerat bilen på den. Så skönt för jösses vad jag har letat efter det. Hade förmodligen åkt ur min ficka när jag satte mig i bilen för det är där jag fick för mig jag skulle ha linskyddet, just i fickan…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.