Funderingar en kväll, en fredag…

Sitter här och funderar över vad dagen i morgon kommer att ge förutom då arbete i gruvan. Jag kommer ju tillbringa mer timma där en på min fritid men det skulle vara trevligt med något trevligt under de få timmar som jag är vaken och då är ledig, vem vet maken kanske överraskar mig stort när jag kommer hem?!

Idag har dagen varit toppen och Familjen Jonsson på Gräddhyllan har haft en trevlig kväll tillsammans. Thomas, den nya kocken i vår familj stod för middagen som vi njöt av tillsammans och även Kitty kom och satte sig på ett litet hörn när hon ända var här och lämnade av Knut som ska bo hos oss i helgen.
Jag passade på att lägga mig i ett bad som var super varmt och lite arom och olja i, helt underbart för min nacke och kylan som satt sig fast i märgen började tina upp. Sen kom Liam in och tyckte det så härligt ut och ville också bada så när jag gick upp tog Liam över och då blev även Noel sugen. Så de satte sig id et ljumna vattnen och gled runt av all olja som bubblade runt där i. Så nu är tre av oss mjuka som små baby kinder och en är lite skäggig, vem som är det sistnämnda får man räkna ut själv…
Väntar på att Robinson ska börja så jag och Thomas kan bänka oss i soffan innan det är läggdags. Måste komma i säng någorlunda i dag så jag orkar med den långa dagen i morgon. Behöver lite sol och lite mildare väder inför i morgon så tror jag dagen kommer bli perfekt nere i gruvan!.
Blev väldigt upplyst av ÅkarFrun när hon talade om i en tidigare Blogg ”att alla män är lika dana”, japp hon har rätt och jag är lite av hennes inställning till det här med bilar. Män ska sköta om bilar, jag är inte alls någon rödstrumpa där eller slåss för någon jämställdhet och tycker att vi kvinnor ska stå upp och tanka bilen. Nepp, det kan gott och väl män göra för det är de bra på med. Nej, jag har sagt till Thomas och det står jag för att åker jag och det blir bensinstopp så lämnar jag bilden och tar en taxi därifrån och det är Thomas väl medveten om så tanka gör han, lite värre med spolarväska då… men tack Åkarfrun för att Du talade om det jag bara anade… Män är män!!!
Blir väldigt bestört över hur lagens långa arm har tagit sig, ja en eller några lär väl visa sig men som har tagit sig lite sväng om på barn och minderåriga. Jag hatar pedofiler och det är inte något jag döljer så vad mig beträffar kan dessa och den här förbannade satans gubbjä… dra åt skogen dit endas lavamossa växer. Stanna där tills han ruttnar och blir glömd, för en sådan elak och ond person är inte värd att bli ihågkommen… Så Göran lindberg, Du är icke dömd i lagens ögon än… Men i mina är Du det! Så bay bay med dig och ditt vidriga tryne och värdelösa liv!
alt
Men nu till något mer roligt, fick mig ett gott skratt när jag tittade på eniro och sökte på Kartor: ”Åsögatan 176” och klicka på ”gatuvy”. Dra eller klicka på pilen till höger till det röda huset (ligger på andra sidan gatan) och där på andra våningen”… Zooma… I brist på skratt så kan man då göra detta och se någon som har haft kul!!!
Ja, det var lite, lite av varje och lite av mina tankar och funderingar… Det är bra att fundera men man behöver inte komma fram till någon slutsats…
Man kanske inte skulle tänka så mycket på sig själv. Fast det är ju ett intressant föremål för funderingar.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.