Fy tusan!

Usch vad jag är trött idag och inte hade jag turen att få sova länge heller. Men det är ju bara att bita i det sura äpplet och låtsas att jag är pigg så kanske jag blir piggelin. Ska ta och gå ut en sväng så kanske jag piggnar till för lite alp luft brukar ju göra susen. Fattar inte jag tror att jag sovit gott så jag borde vara utsövd…

Kaffet är snart slut i koppen så då har jag inga ursäkter kvar att sitta här och läsa om all bedrövelser som sker där ute. Önskar att det skulle stå om lite mer roliga saker i tidningen med. Just nu så känns det som om hela Jönköping står i sorg och det kan jag förstå med tanke på det hemska som hänt det lilla flickebarnet. Hoppas att rätten tar sig i kragen och finner MONSTRET skyldig på alla åtals punkter och mer där till.

Det är sådan som jag vill ska sitta ute på en öde ö och ej kan ta sig därifrån. Mina barna ska kunna få springa ute och leka utan att det ska finnas någon tok gömd i en buske. Ja fy tusan rent ut sagt och den idioten har jag mött ett flertal gånger här på Ekhagen, må han ruttna någon stans i alla fall.

Nu ska jag ladda lite innan utgång med Noel! Tänk positivt det är ändå det bästa!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.