Galeja & en kopp kaffe!

Nu så puttrar kaffebryggaren och jag sitter här och inväntar mig en god kopp kaffe efter en promenad runt dalen med Knut, Liam och Noel. Det var riktigt skönt att komma ut innan det blir allt för mörkt igen.

Liam och Noel blev kvar på gården och det kan väl vara skönt att leka av sig lite till innan lunchen. Jag ska ta mig mitt kaffe som jag väntar på och sen sätta fart och göra lite helg fint här. Kanske ogjort arbete men gott att veta att det var fint en lite, liten stund innan allt dras fram igen ;-)

Ska även ladda lite inför i kväll när vi ska ut på lite galej jag och Thomas. Fast Thomas ger sig iväg mycket tidigare för att ha lite grabb kul. Men jag kommer inte känna mig allt för ensam, Susanne och Annette kommer från Nässjö som också ska galeja och även sova över. Så vi får väl galeja lite hemma och tjata lite tjej snack…

Men nu har bryggaren slutat att puttra så hej hopp!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.