GalenPanna och Darth Warda, hör de ihop?

alt

I dag så när jag var på jobbet kom jag på att vi måste inviga vårt nya spel jag köpte i går i Ullared. Spelet ”Galen Panna” har jag spelat förr när Kitty hade det spelet men vart det finns nu kommer vi inte ihåg. Sen så hade de uppdaterat lite namn och platser så det var som ett nytt spel.

altalt

Detta spel har jag skrattat mycket åt och så även i kväll. Jag messade iväg till Kitty och frågade om hon var sugen på att komma upp och återuppleva lite gamla minen och det kom snabbt ett JA! Så då sa jag till att även fisa lisa skulle ju kunna vara med och det är ju så klart min goa söta syster dotter Alice!

alt

När man spela detta roliga spel så sitter man och ser ut som ett fån för man måste ha ett pannband och p det två kort som sticker upp. Japp, kul ska det var från början till slut och det hade vi. Kitty tog ledningen och vann med sista korten som var ”Kolmården och Göra Persson” lätta kort och mycket hjälp fick Kitty till första plats.

alt

 

Alice hade lite svårt med ”Darth Warda” frö hon visste inte vem han var med än att han hade en trekantig mun som hon sa… Vi fick många skratt i kväll ihop med en flaska julmust, märket var ”Apotekarnas” mycket god!

alt

När vi spelar är det på liv och död, men för att ändå hålla syskonkärleken, moderskärleken och äktenskapskärleken vid liv var vi nog ändå rätt snälla mot varandra… Vill ju gärna att de kommer tillbaks på lite mer ”Galenpanna spel kväll” hos oss. Nästa gång får jag väl bjuda på lite mat med för Alice som inte visste först vad kvällen skulle ge trodde att det var mat i sikte, men där gick hon bet!!! Bara lite must och godis, men det är inte dumt det heller…

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.