Gamla skidbyxor

Nä fy bubblan, det här är inte likt mammarika alls. Det ä fredag och fredag innan första advent. Vid det här laget brukar mammarika har förberett allt som ska göras innan advent och i år har mammarika inte gjort ett skit.
Jag har inte storstädat som jag brukar, jag har inte bytt gardiner oms jag brukar, jag har inte vart nere i källaren och plockat fram kartongerna med jul och adventssakerna i och jag har inte varit och inhandlat några julblommor.
Vad har hänt med mammarika? Har mammarika börjat ligga till sig och blivit lat eller är det så helt enkelt att mammarika inte har någon ork längre?!?! Mm, hoppas verkligen inte jag har blivit lat, jag har liksom inte tänkt på att det går så fort varje år fram till advent.
Men det är ju inte först förens på söndag så jag har ju idag, i morgon och kanske en bit in på söndagen på mig. Min älskade make frågade mig i dag om jag tyckte att hans skulle vara ledig i morgon då han ska jobba hela dagen på söndag uppe på det nya Willys…
Vilken dum fråga från en så klok make annars! Så klart att jag tycker det, det var ju en toppen ide han kläckte så här tidigt en fredags morgon. Inte ens jag, mammarika som är så klok hade kommit på det, mammarika har inte ens haft en tanke på det.
Då kanske till och med Thomas och Liam vill följa med och titta på när jag och Noel åker till tennisen, det hade ju varit lite nice med en familjedag hehe…
Kanske skulle ta och premiär åka lite kälke med barnen, se om man får på sig sina skidbyxor i år igen. Märkligt, men mina skidbyxor är nog snart 12 år och de är hela fortfarande. Det som är lite tråkigt är att all resår är borta, men vad kan man begära av ett par gamla skidbyxor från 90-talet?!?!
alt
Ugh, två koppar kaffe är intagna och mitt morgonkaffe har nu äntligen satt fart på mammarika. Det som är förfärligt roligt är att jag tycker jag kan slurpa i mig många koppar, kanske upp till 5-6 om dagen om det vill sig illa (eller bra, vet inte vilket, beroende av något är väl aldrig bra) är att i går på lyxfällan drag de upp till nästan 20 koppar om dagen. Det kallar jag kaffekärring och kaffegubbe. Hur hinner man få i sig det? Och framför allt hur mår en sådan mage??? Det sprutar väl ur de stackars kaffeberoende lyxfälleparet?!?!
 
Nej, nu till verkligheten och se om det finns något som mammarika kan förbereda inför advent!!!!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.