GANGNAM STYLE

3 glas rödvin, 3 cider och en snaps…

Det har gjort min söndag till en förfärligt jobbig söndag. Åter igen vet jag varför jag inte gillar att dricka alkohol, i alla fall inte i de mängder jag gjorde igår. Det är inte klokt ju, att man ska bli så här dålig. Inte dålig i form och att prata med ”ULRIK” eller köra ”BUSS” som en del kallar det, nej utan den här tröttheten och ångersten som ligger som ett jädra grått moln över en hela tiden.

Varför har jag sådan ågren då?! Ja, det har jag ingen aning om för så vitt jag vet har jag inte gjort något som ingen annan cool, ung mamma göra. Ida och jag drog loss några ”GANGNAM STYLE” moves på dansgolvet, men vadå man måste ju bjussa på sig själv och är det just den låten som spelas ”gangman-style” så måste man ju göra det.

När hela Syd Korea gör det så kan ju inte vi strejka… Det vart i alla fall uppskattat då vi fick beröm för våra fantastiska moves!!! Jag tror att det kan ha varit så att det kan vara den där MINTU snapsen som Eva tyckte vi skulle ta i ett svep, kan ha varit den när jag tänker efter som gjorde att jag började dansa denna vackra dans….?

Nu har vi i alla fall firat Jonny som fyllt 50 år, ett halvt sekel. Så det där att jag mått tjyvens idag kan jag bjuda på då det var värt det. Många skratt och Jonny bjöd på sig själv. Undrar däremot hur han mår idag?!?!

 

 

 

 

Många fina presenter fick han, många Whiskey och Cognac fick han och en Captain Morgan för den gav bland annat vi och familjen Strandqvist till Jonny.

Det bjöds på fantastisk god mat och för min del var det första gången jag var på den restaurangen som han abonnerat för sin fest.

Men även roliga kväller har ju ett slut och så även igår. Så när klockan slaget ett, en timmer senare än vad det var för Askungen så var det dags för oss att tacka för kvällen som hade bjudit på mat, vin, live-band, fina tal, Dj och en annat massa roligt.

Så Tack Jonny för att VI fick komma och VI önskar DIG Grattis på 50-års dagen!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.