Gästerna anländer…

Lördag kväll, klockan är slagen 22:18 och mammarika är redan i horisontellt läge i sköna sängen. Veckan som varit har varit intensiv och det tär på en även om man är ung som jag.

Två gäster har redan anlänt in för det lilla kalaset för maken i morgon. Fin, fint besök från Ljungby, bästa svägerskan och farbror Stefan som kommit och intagit gräddhyllan. Har vi tur (eller otur för Anna och Stefan) så kan det hända det blir tre som kommer. Nu är det ju bara två veckor kvar innan den lill# tittar ut…

Thomas och Stefan passade på att åka ner till stan och ta sig en öl, för nu blir det ju ett tag innan Stefan kan ge sig ut och tjöta med storebror Thomas för snart är det ju småttingen som gäller till hundra procent.

Idag har jag varit ledig, men det känns inte. Dagen började redan vid sju på morgonen och sen har det gått i ett. Fast frullen blev ju trevlig och lugn. Fick en invit till Malin i Knivshult, hon tyckte vi skulle äta en frulle ihop då hon ända var hemma och det tackade ju jag inte nej till.

Sen efter frullen i Knivshult for jag ner till staden, parkerade bilen och gick med bestämda steg till den lilla butiken som jag hade bestämt mig för att inhandla födelsedagspresenten till svärmor. Får ju passa på att gratulera henne när vi ändå ses, nu hoppas vi ju bara på att hon blir nöjd. Själv så vill jag ha en sådan som jag köpte till henne, får väl se om det blir verkligheten av det någon dag.

Nu ligger jag i alla fall i min goa säng och ska snart öppna boken och läsa några rader. Vill ju läsa ut den fort då de andra fyra böckerna kom i veckan som jag beställt.

Bok 1: Cirkeln med Mats Strandberg & Sara Bergmark-Elfgren

 

 

Bok 2: Änglavakter med Kristina Ohlsson (har för övrigt gjort 2 skitbra böcker innan, Tusenskönor & Askungar).

 

 

Bok 3: I natt är du död med Viveca Sten

 

 

 

Bok 4: Porto Francos Väktare med Ann Rosman

 

 

 

Och bok nummer 5 valde ju Thomas Svensk Maffia fortsättningen…

Sov gott, vakna skönt och ha en go lördag!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Gästerna anländer…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.