GB Glassen…

Idag har jag invigt min sommartid, jag har köp min första GB glass och suttit ute själv i solen medans jag smaskade i mig denna goda frestelse! Det är inte något jag brukar göra så där bara men idag slog suget till ”pang” och jag beslöt mig för att inta en glass helt för mig själv medans jag väntade på att få utföra nästa arbetsuppdrag.

Jag har varit förbi K-rauta eller vad det nu heter och tittat efter tapeter till lilla rummet på torpet idag. Men det vart inte något som föll varken mig eller Thomas i smaken så jag får göra mera spaningar på tapet fronten. Vill ha något i stil med äldre utseende i och med att allt annat är så gammalt där.

Syster yster Kitty passar de små i kväll för att jag och Thomas är på jobb, tur att jag kan hitta på lite åt henne så hon inte blir helt sysslolös. Det vore ju katastrofalt om Kitty skulle få en soffkväll för sig själv!!!

I morgon bär det av till arbetet igen men efter onsdag så är jag äntligen ledig i fyra hela dagar och det ser jag verkligen fram mot…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.