Gevär & kulor mitt i natten!!!

 

En kväll på Ekhagen är efterlängtad när man har varit borta en hel dag, en hel morgon och kväll med. Så nu är jag äntligen hemma och ska snart hoppa i bingen för i morgon är det åter igen en arbetsdag. Hade nog behövt vila för nu har jag värk men det är bara att bita ihop. Natten var väl så där och en del av vakentiden får min älskade man stå för som hade någon konstig dröm om gevär och kulor. Så mitt i natten vaknade jag av att Thomas ruskade om mig rejält och spände ögonen i mig med meningen ”Marika vart är gevären och vart är kulorna” innan jag fattade vad det var frågan om hoppade mitt hjärta högt och slog säker 300 slag för mycket. Men efter ett tag fann jag mig och fick fram ett svar som dör åt Thomas så han la sig åter igen och somnade om, ja han sov väl hela tiden men has slutade tjöta på mig och ruska i mig…
Dagen har gått relativt fort även om den har varit lång och intensiv, kanske därför som den känns som om den runnit förbi och det var knappt jag hann med min lilla rast jag var berättigad till. Men träffade Annette när jag väl hade den för hon var även inne och arbetade idag så det var en trevlig liten stund vi fick ihop.
Thomas hade överraskat mig nu när jag kom hem och tagit bort allt som tillhör julen till min glädje och inte bara det han har även bytt sängkläder i vår säng… Vilken man!! Och det är min man!!!!
Näpp, nu orkar jag inte sitta här mer och fundera utan det får jag göra en annan dag… Kanske redan i morgon?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.