Gigantiska gungor!!!

Pang i planeten… Ja igen!

Onsdagen slutade ju i alla fall bra för Liam tros liten smäll i huvudet av en gigantiskt stor gunga på skolan. Så det fick i alla fall bli en lugn kväll hemma för Liam och så även för oss andra tre. Noel hade i och för sig sin tennis, men det är ju mer nöje än hård träning…

Undrar om mammarika börja få en aningens stressmage?! För igår så skulle jag upp till jobbet, dock inte allt för tidigt då jag skulle börja vid 15.00. Så efter att jag skickat iväg barnen blev jag så trött att jag var tvungen att lägga mig ner en stund.

Den stunden varade till strax efter 10 och då vaknade jag med värsta magont. Ja, sen bosatte jag mig på toan några timmar för att varva med sömn igen… Mycket märklig känsla, då jag inte kände mig särskilt sjuk. Bara trött och stressad mage.

Nåväl, en dag hemma från jobbet och jag vart åter på gruvan idag. Idag skulle jag egentligen vara ledig men det var massor att göra i gruvan med en massa saker som vi legat efter med hur länge som helst. Så därav ett heldagsmöte i ett rum utan konditionering så det näst intill kändes som en liten svalare sauna.

Men det blev dock en ”pang i planeten idag igen. Då vid lunch när jag tittar på min mobiltelefon och ser jag hade fyra missade samtal och där i ett från Noels fröken Inger. Så jag ringde upp genast och fick då höra att Noel hade fått den gigantiska gungan i huvudet och kände sig en aning yr…

… Började mammarika känna av sin mage? Ja, så klart hon gjorde, dum fråga för övrigt!! De ansåg att det vore bra om Noel blev hämtad för att komma hem och vila och kolla över så det inte blev något mer allvarligt än huvudvärk.

Panik! Fick som tur var tag på Thomas som hade fått meddelandet då jag inte hade svarat och som tur var så var det vid tolvtiden då Thomas ändå slutade jobbet och kunde åka hämta Noel för att åka hem och ta det lite lugnt.

När jag väl kom hem efter en lång dag i gruvans konferensrum var jag totalt nollad i hjärna, fan  inte orden. Och jag fann inte Noel heller, ”gulp” tänkte jag innan Thomas kom till dörren och talade om att Noel mådde bra efter omständigheterna och var ute och gungade med en kompis nere på gården… Trodde att Noel fått nog av gungande den här fredagen, men ack så fel jag hade.

Nåväl, nu är det näst intill natt och jag borde somna då det väntas en roligt liten secondhandrunda med Inger, min goa  granne. Vem vet, jag kanske finner  något nytt roligt fat som jag drar hem efter att blivit förälskad?!!?

Så alla där ute, ta väl hand om Er och undvik gigantiska gungor!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.