Give Up!

I give up!!!

Ja, mammarika kapitulerade över det stora klädbråket i fredags morse med Noel. Nu har Noel fått helt nya regnbyxor och regnjacka som han själv var med och valde på Intersport på A6. Mc Kinley fick det bli, stod och valde mellan Didrikson eller Mc Kinley och maken tyckte det sistnämnda. Kul när han engagera sig i kläder, så jag tyckte jag skulle låta han vinna klädvalet…

Det fick även bli ett par nya gummistövlar då de gamla hade börjat läcka in i tårna. Har kommit på att inför någon av våra årstider som vi har i Sverige är det alltid något nytt som måste köpas, antingen till Liam, Noel, Thomas eller mig. Fast oftast de två förstnämnda då de växer och sliter.

Noel fick även en ny hoodtröja då den gamla verkligen hade gjort sitt. Noels favvo var en Puma och den har verkligen betalt sig själv. Först har kusinen Jamie haft den, därefter har Liam haft den och nu har Noel haft den i två år. Snacka om välanvänd.

Men nu började det bli hål i armhålan och armarna hade fållen gått upp, den såg helt enkelt för taskig ut. Så nu fick han välja en ny och det blev en Puma igen, men jätte snygg. Svart med röd text, nu är han komplett och supernöjd min envisa lilla fisNoel!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.