Glad & lite ledsen…

En kväll och jag är totalt sket slut…

Vet inte varför men så trött som jag har varit idag har jag inte varit på länge… undra om det är allt som kommer nu, det har ju varit så mycket både hemma och på jobbet.

Idag arbetade jag med min kära vän Lotta och Lotta har varit på semester i kina. Så Lotta hade köpt så fina kläder till barnen och jag är så glad för det.  Converse skor och Peak Performance jackor, de var så fina.

alt

I morgon ska barnen gå på teater med förskolan de ska se Anki och Pytte, det tror jag de kommer att gilla. Själv ska jag försöka att vila under tiden så att jag kommer i form igen sen på kvällen ska jag på möte när Thomas kommer hem från jobbet.

Är lite ledsen för min mobil gick sönder idag, det var ju det sista jag behövde. Så nu måste jag lämna in den på lagning och jag blir så trött på sådant här. Det var ju precis samma sak med förra telefonen och till slut köpte de ju tillbaks den för att den bara krånglade hela tiden. Aldrig ska det gå helt smärtfritt då…

Det var i alla fall en bra jacka och den höll måttet för idag har jag traskat ute mycket och stått länge och väntat både här och där. Men jag frös inte en enda gång, inte om överdelen bara om benen. Så det blir väl att ta på långkalsongerna snart med då.

Thomas och barnen har ju varit på kalas i eftermiddag kväll och det hade varit bra. Jag har inte hunnit prata med Liam och Noel för de sov ju när jag kom hem nu från jobbet. Men jag får höra med de efter förskolan i morgon om vad de har gjort.

Men nu orkar jag inte ens sitta här mer utan u blir det sängen för hela slanten!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.