Glad, gladare, gladast!

Torsdag morgon och det är lite blåsigt ute. fast jag är inte ledsen över det för solen skiner med sitt leende över hela Jönköping så då är lite blåst en petitess.

Efter 12 snåret idag bär det av till stranden, denna dag åker vi till en helt ny strand för mig. Den ligger i Lekeryd och jag har inte en aning om hur den är. Men enligt Kamilla ska den vara bra och barnvänlig så jag litar på henne.

Idag ska även Kamilla och barnen med sen kommer Outi med Alexander så det blir leka av idag för de små. Lite kaffe till oss stora och dagen är räddad. Ska nu börja packa ner allt som ska med, det är ett litet företag att åka till stranden med barn. det ska packas ner armpuffar, badlakan, badrock sol crème och lite annat smått och gott. Sen efter det så ska jag få med mig det jag behöver så det krävs lite planering bara för en stund på stranden.

Idag har Thomas tänkt träna innebandy efterarbetet. Hoppas att han orkar det nu för nu har Siv talat om att Thomas ska komma för medspelarna… Thomas ´har ju en ny fin klubba som han fick i present av mig efter att han glömt sin andra nya klubba som någon tog och blev glad för.

Idag har vi även pratat med svärfar, jag blev rörd över att han vart rörd över vad jag hade skrivit. Visste inte att de skulle bli så glada. Men det värmde att höra att de uppskattade bloggen om Niclas och Mia. Ja, de vart också rörda och det var ju jätte kul det med för det var ju till dem jag skrev den till. Kul att göra någon glad!

Nu ska jag packa och göra det sista å det bara är att sätta sig i bilen och åka när Kamilla ringer…

 

 

Få är de som ser med sina egna ögon och känner med sina egna hjärtan.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.