Glad Påsk till Er Alla!!!

alt

Påsken, ja nu är den snart förbi 2010 års påskafton…
Idag har det varit en liten annorlunda påskafton för oss men det har varit en bra annorlunda påskafton.
alt
Vi brukar aldrig storhandla på en påskafton men det har vi testat på och det var en ny upplevelse. Vi brukar ha påskmat hel dagen och det har vi inte haft och även det var en ny upplevelse, dock en bra upplevelse. Påskmaten kom som kvällsmat hemma hos mamma där Mariette, Kayliegh, Dennis, Kitty, pappa och vi samlades för att äta och tjöta i några timmar.
Eld i röven so vanligt hade ju Kitty och tätt inpå det pappa som gick ut genom dörren samtidigt för hemfärd. Tror att Kitty fick nypa sig i armen och sitta kvar några minuter extra då Thomas tråkade henne med att vi slagit vad om vem av Kitty och pappa som skulle resa på sig och åka hem först. Bara för det föreslog Kitty att de skulle bege sig samtidigt och så blev fallet.
alt
På vägen hem åkte vi till Mariette för att titta på en cykel som Thomas ska laga åt Dennis och sen åkte vi vägen hem genom stan så barnen fick uppleva raggar Jönköping så som det ser ut varje påsk här.  Det var många raggarbilar tyckte Noel och Liam och det var många poliser, en intressant resa hem helt enkelt.
Har läst Hånkan bråkan och Tarzan för de innan de skulle sova och det var de nöjda med. Jag hade sådan tur att de glömde bort godiskaninen som jag lovat, det har varit tillräckligt med sött för dagen. Så i och med att inte Liam och Noel nämnde något så var även jag och pappa Thomas tyst.
alt
Skulle in på toan en sväng för att pudra näsan och när jag satte ner min fot vart det alldeles blött på hela golvet. Då hade slangen från tvättmaskinen åkt ur röret så allt vatten hade runnit ut. Så nu har jag skurat golv en påskafton på toan och det var verkligen en ny upplevelse, mycket ska man få vara med om innan både ögon och öronen trillar av…
Så med det här hoppas jag att Ni haft en lika bra påskafton som vi!
Glad påsk!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.