Glad!

Då sitter jag vid min nya dator och mår rätt så gott. Stella, hon mår nog lika gott som jag… För lilla Stella ville verkligen inte vara själv där nere på det kalla golvet och inte heller i soffan då både jag och maken gick och satte oss en stund här.

Thomas som är mer teknik#%”/!( =BÖG) än jag är något avis på att jag för en gång skull har en bättre dator än han. Nyare, snyggare, mer plats, mer av allt helt enkelt… Känner mig en aningen stolt!

 

 

Helgen svischade förbi som vanligt, börjar bli van vid det här laget. Är det meningen att det ska gå så fort bara för att man är ledig?! Nåväl, kul vart det. En innehållsrik helg med familjen, lite simskola och lite tennis, lite kalas och lite lek med kompisar för både de små och stora i familjen Jonsson.

 

 

 

 

Min lille Noel har öga för form och detalj han. Noel är den manliga i familjen som direkt kan se när något inte är som det ska eller om man har något nytt på sig. I kväll när han hade gått och lagt sig så insåg Noel att han vart absolut tvungen att mysa i tre minuter i soffan medans Thomas var inne och sa god natt till Liam.

Så då passade ju Noel då på att smyga ut till mig sov vart nyduschad och med alldeles ny brallor för dagen, så nya att vi hämtade ut dem på posten direkt efter arbetet. Det såg Noel direkt och första kommentaren vart ju så klart: ”Mamma, vilka fina byxor Du har på dig!”

Det är min Noel det!

Liam har gått och blivit sjuk, det gillar jag inte. Nej, det förkastar vi i vår familj, alla virusar hänvisar vi direkt till andra sidan gatan och när de väl är borta så ska de vara det för gott…

Tur är att mammarika är ledig från gruvan i morgon så Liam kan vara hemma och krya på sig en aning och har vi turen på vår sida att viruset har knallat vidare är det fit 4 fight på onsdag och skola!!!! Det brukar hinna hända mycket på ett dygn hos de små, värre är det för oss yngre äldre ungdomar.

Näe, måste ju faktiskt berömma min älskade hälft då han verkligen tyckte att jag skulle ha den här datorn även om det är ebb i kassan, så mycket ebb att kyrkråttorna flyr… Blir ju så trött på datorer, rätt så vad det är så tar de bara och lägger av helt utan förvarning och helt utan att man (man=jag) varit och pillat. Fick en förfrågan om vad jag hade pillat på, precis som om jag brukar pilla då?!

Men som sagt, kunde inte Addie få igång den efter rynkad panna å en himla massa pill så vart det ju graven för datorn!

Tack å hej, god leverpastej!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.