Glada minnen…

Oh, jag längtar så mycket. Kommer ihåg när man var barn och väntade på något roligt. Den där känslan att vänta och sen så är tiden kommen, det är en alldeles underbar känsla. Lite så är det nu, jag väntar och när jag kommer hem i kväll så kommer den där härliga känslan att väntan är över.

Sista passet idag för att sedan stänga av hjärtkontoren. Tänka vad skönt min hjärna ska ha det, vila i sex hela veckor från alla måsten. Nu finns det bara någon måsten och de är mest roliga måsten. Så som dopet för Bobo, det är ett roligt måste och det vill vi inte missa för allt i världen.

Har ett mindre måste på fredag, men vill inte missa det heller. Då ska min lilla mormor begravas och jag bävar för den dagen samtidigt som jag vill att den ska vara förbi. Då vet jag att hon mår bra där hon är nu, springa fritt och baka sina små kakor som hon gjorde förr i tiden.

Det där lilla kakskåpet som var så spännande att titta i och det var så goda kakor mormor gjort. Det är ett glatt minne det, min mormor och hennes små kakor….

Men nu ska jag gå och ställa om min hjärna så att jag kan klara av dagen och kvällen.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.