GLÖM INTE!

Ni glömmer väl inte bort att släcka ljuset i kväll 20.30-21.30 för miljön. Tycker att det ska bli jätte spännanden att titta ut och se hur andra gör. Sen så blir det mysigt att tända massa stearinljus hemma med.

Nu är Victorias kalas över och hon var jätte nöjd. Liam var eld och lågor för nu kom nu alla tre favoriter och framför allt Daniel kom ju. Vi blev många men alla fick plats runt bordet och det är ju mysigt även om det var lite trångt. Nu fick ju Thomas turen att åka med Jon och Patrik till hockeyn för de skulle ju dit med.

Catharina blev frälst i Norges bidra till Grand Prix, ja inte bara pojken som sjöng nu utan låten. Jag börjar gilla den mer och mer men vill inte att Outi ska få rätt i att den kommer bland de fem första. För nu har hon sagt det och jag vill ju att Sverige ska komma bland de fem första så jag får rätt… Hmm vi får se, det ska bli spännande och kul när finalen går av stapeln.

Liam och Noel fick nu sina hockeyklubbor från Liv och Davidsson som var signerade av alla HV spelarna. Jätte kul present från Jon, nu ska jag hänga upp de på väggen så att de inte blir förstörda. Noel sa ”åh vilka fina klubbor” hehe blev full i skratt för de är inte alls fina hahaha!!! Men en kul grej är det ju, inte alla som har sådan på sina väggar.

Har plockat undan lite efter alla och barnen sitter i badet och leker för fullt. Jag tror att det är vatten över hela golvet, tur vi har golv värme så att det torkar fort. Sen så blir det lite mys i soffan innan sängen.

Kom inte för sent till det du vill komma i tid till.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.