Glömt bort sovandet…

Morsning korsning i lingonskogen. Här på gräddhyllan har det varit morgon länge och det var även kväller långt in på natta.

Det vart ju just det att vi skulle haft en övernattare här, eller rättare sagt Noel skulle ju ha Pascal här och så blev det också. Men det kom två till som skulle övernatta här med oss, så det är fullt hus. Satt på toan i morse och funderade på att så här skulle det ju vara om man hade fyra barn… Den funderingen fick mig att rysa ända upp till toppen på skallen.

Liam fick också en övernattare, Alexander ringde igår och frågade om han fick komma och sova över, det är ju klart att han får. har vi en kan vi lika gärna ta en till. Så där har vi två övernattare, vem är då den tredje?!?!

Den tredje är en snarkande hårboll som tar plats, kunglig plats. Har haft 5-6 kilon liggandes över mina ben i natt och två kilon tätt intill magen och ibland några vassa tassar som rivit mig.

Det var ju Seppo som också skulle sova över, det blev ju orättvist om Liam och Noel fick nattgäster och inte Stella.

Så sent igår då det var fyra pratglada killar som hade glömt bort hur man gör när man ska sova. Sen fyra pratglada och högljudda killar som även då hade glömt bort att man sover på morgonen.

Och nu, fram på förmiddagen är det än mer killar här. Det är 6 killar som alla har var sin vilja och alla har varsin röst som vill bli hörd, men visst är det underbart att höra barnröster en lördagsmorgon då det regnar ute…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.