Go´morron, go´morron hör Ni alla fåglar sjugner…

Vaknade i morse att min lille gullunge Noel kom in och sjöng för oss. Noel trallade så fint och det lät så här… ”Gomorron, gomorron hör Ni alla fåglar sjunger gomorron” för att sedan bytas ut i ” Där hemma på vår gård där står en gammal Ford”. Sen fick jag en bamsekram, det var en bra start på den här söndagen och jag hoppas att det kommer fortsätta i samma anda. Tänk när man får ett sådant uppvaknade så gör det inte så mycket att man är trött!

Även Thomas slog på stort och visade att det var söndag och en söndag med familjen. Thomas slog på stort vid frukostbordet och hade gjort äggröra, när det är äggröra i vår familj då är det helg och då är man ledig. Helt underbart att vakan till!
Mot min vilja har nu barnen fått en dator i sitt rum och jag tror att den som kommer ära sig den först är Noel för Noel är en pillepelle och som vi brukar säga till Noel är att ”Du är pillepelle nr 1”. Noel älskar att sitta och skriva och pilla vid våra datorer så Thomas tyckte att det är bättre att de får en egen och innan jag han förlika mig med tanken så finns det nu en på Liams rum som de får dela på…
Nu har vi laddat våra batterier och det är dags att ladda kamerans batteri inför Pascals kalas som vi snart ska traska till. Det ska bli skönt med kalasande för då finns det tid för oss vuxna att tjöta lite med, ja om de små håller sams vill säga fast där brukar de inte vara några problem.
Så nu mammarika, upp från stolen och rör på dö köttet!!!

 

Förlora en timme på morgonen och du jagar den hela dagen.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.