God fortsättning!!!

Oj, nu har det hänt… 2015 är här och jag har knappt märkt av att det varit nyår. I år valde vi (tur var väl det, då jag har varit sjuk nästan hela min ledighet) att fira av nyåret på torpet. Där vet jag att det inte är hysteri med att skjut nyårsraketer så att hundarna mina kissar på sig av rädsla.

dogSå jag, min älskade make, mina två fina söner samt Outi och finfina Alexander åkte ner och trängdes på torpet över nyårsveckan som varit. Nu hör ju till saken att jag har varit dunderfökyld, hostig och lite småfebrig så det vart inte så hemskt mycket firande från min del.

hostDet är så att även Liam har/är förkyld och då passade vi på att smitta ner Outi som nu ligger hemma i Norrahammar och snörvlar snor. Men hur som helst så hade vi ett bra nyårsslut, det var god mat, massor av mat och så lite mat till på det. Dåligt väder, mysiga filtar och lite sängar på det, så det var dock en rolig nyårshelg för oss ändå.

Thomas har dock inte legat på latsidan han inte, nej han har slitit sina grå… De grå som finns kvar (mest kalt nu för tiden) med att göra klart i storarummet. Oh, det blir så fint. Är så nöjd med resultatet. Nu ska bara vedkaminen sättas in, in med lite möbler för att sen så är det klart. Sitter och kollar febrilt på blocket efter en ny soffa som ska få flytta in. De två som vi  tycket om vart det mer som tyckte om och han säljas innan vi han fråga.. SYND!!!

soffaMen jag tror vi kommer hitta en inom sinom tid, då det dräller in annonser med soffor som folk vill sälja. Blir dock lite full i skratt när folk tror på allvar att deras soffa kan vara värda så mycket, ja mer än vad en ny soffa kostar i en butik. Outi och jag fann en gammal (väldigt ful) plyschsoffa från tidigt 80-tal och de begärde ett pris på si sådär 8-9-tusen… Vad tror folk egentligen?

Nå väl, de kan väl sitta därpå deras fula och gamla soffa och betala sin annons på blocket…

Nu är det allt tid för mig att dra till kojs.

good night

Önskar Er alla en god fortsättning på det nya året!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.