God Jul!

den 23 december 2011 är snart över och i morgon är det jul och det ska bli kul. Rimma, det är inget för mig men jag säger i alla fall till alla hej!

Just i denna skrivande stund lyssnar jag på Matsas egenkomponerade julkortshälsning. Som jag anade var det något med lite syntaktigt i, det är Matsa det!!! Är Ni nyfikna på hur det låter, lyssna och njut samtidigt som Ni tittar ut genom fönstret…

Julhälsning

 

Ja för övrigt har det varit en dag som har tillbringats hela dagen på gräddhyllan. Med två barn en hund och utan make. Hur har den varit?! Ja, det undrar jag faktiskt med… Behöver det vara så att det är en dålig dag om barnen har bråkat mest hela tiden!? För är det så har det inte varit en bra dag, men om det kan vara en bra dag med massa kiv så har det varit mer än en strålande dag.

Alla klappar är klara för färd till Skänninge, barnen har längtat och de undrade egentligen när Tomten hade vari och lämnat dem här?! Ja, när vi sov, sa jag. För jag har inte en aningen, för mammarikas del finns Tomten. Vart vettitusan, för jag har väl antagligen inte varit så snäll de sista 10-20 åren för den visar sig inte längre för mig.

Men nu är det tid för att fixa sig för natten, det ska ju upp supertidigt i morgon. Tror vi ska ställa klockan på 8:00, inte gott för trött mamma… Men vad gör man inte för sina kära?!?!

Önskar alla En Riktigt Fröjdefull God Jul!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.