Gött!

Nu sitter jag här och tittar runt lite på nätet och det är inte så mycket nytt sen sist i eftermiddags.

Jag har gjort ett stor röj inne hos Noel och rensat hela hans garderob,  något som legat som ett grått moln ovanför mig. Men nu är det gjort och det känns skönt för nu hoppas jag att Noel inte växer ur mer kläder innan hösten. Liam har jag gjort för ett tag sen så där behöver jag inte titta till på ett tag heller.

Thomas vart glad för sim godispåse som Tommy var och lämnade innan idag. Thomas ringde upp och sa att det behövdes egentligen inte för att HV vinner men han kan sitta och gotta sig ändå med de.

Snart ska jag hoppa i bingen för i morgon ska jag åka och jobba väldigt tidigt och då menar väldigt tidigt. Jag jobbar en jätte lång dag och nu har jag varit hemma en hel vecka så jag känner mig lite avtrubbad fast det brukar rulla på när jag väl är på plats. Thomas kommer hem sen för han ska ha lite inventering i morgon. Sen så skulle han på ett möte innan på dagen för det var någon som var intresserad av han att ta över ett företag eller va det nu va. Vi får se vad som händer, jag går med fjärilar i magen redan nu och har gjort det i en vecka efter att de ringt upp han.

Ja, förändringar är bra men man vet ju alltid vad man har innan. Fast vill Thomas hoppa på detta så stödjer jag han till 100% och det vet han.

Hemmet är den plats där man kan klia sig var som helst.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.