Go´natt!

Huanamej, nu är det snart natta för mig, Liam, Noel, Elsa och Stella. Det har varit en intensiv och lång dag för oss alla.

Idag hade jag ju utlovat mina tjänster till Huskvarna hundklubb och stå i deras lilla bod och sälja diverse mättande och törstsläckande produkter. Jag var dock inte helt allena i boden, utan Outi och Sinikka fanns för att byta av. Men de hade också lite arbete vid sidan av, de skulle ju ställa ut Bosse och Lennon och det var ju kul även om jag inte han se eller fota något den här dagen.

UnknownbbLiam, Noel, Stella och Elsa sov hos sin mormor för att hjälpa till att köra Liam till sin träning uppe på Rosenlundsbadet på morgonen. Så medan han simmade gick Noel och mormor på torget (vilket jag vart mer än glad över) och de hade det trevligt. Noel ville även köpa blommor till mig och det hade han fått. Hur mycket smälter ens hjärta när ens lilla skatt köper blommor till än?! Jag kan tala om att hjärtat gav vika av kärlek till denne lille pojk. Därav hade mammarika glädje av att Noel gick på torget med sin mormor.

logo-hva-hundklubb

UnknownEfter nästan hela dagen uppe på syrrans hundklubb och matmamma vart det dags att ge sig av för att hämta upp en ivrig Noel och en trött Liam med två kärlekskranka hundar till sin matte hos mormor. Noel var superivrig för han skulle ju på kalas klockan 15:00 på Leo`s Lekland. Det var ju helt nytt för de har inte fått testa på att leka av sig där än för mammarika och pappa pommas. Liam vart en aningens avis över detta men det gick lätt att muta bort denna avundsjuka genom att köpa två chokladmunkar på Lidl till han… Älskar dessa lätta övertalningar, när det bara flyter på och inget mer tjat eller gnäll.

stuga2(syster yster i svart, bild Ej från idag)

Så efter denna långa dagen vart jag helt slut och satt mig i soffan efter att rastat hundarna för att titta en stund på tv. Det där tv-tittandet gick väl så där… John Blund kom säkert efter fyra fem sekunder och sen minns jag inget mer förrän jag vaknade en aningen sömndrucken.

kokosbollMaken han är i paradiset och kämpar på för fullt med det stora rummet. Golvet är borta och han har börjat gräva ut från grunden. Stolt fru och förväntansfull fru. Fast han har inte bara slitit med kroppen sin idag inte, nej han har ju även gått på höstmarknaden i Gölingstorp. Gissa vad han köpte?!… Jamen, så klart att det var kokosbolls! Vad annars?! De som känner min make vet att han är allt för svag för just kokosbollar och kan inte vara på en marknad utan att minst köpa tre paket av dessa söta och goda delikatesser.

Nähä, nu har jag tvingat i säng Liam den lille dataspelande kille som han är. Hoppas han sover länge i morgon så att han är pigg och glad. Noel han var trött, han bad om att få gå och lägga sig innan tiden var inne för att mammarika skulle tvingat han i sägn. (det sker ju aldrig annars, då Noel är vår lilla vakenfis).

Så det är väl lika bra att följa mina egna lagar som jag ger till barnen, lägga sig och sova då alltså…

Go`natt mina vänner!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.