Good Friends!

ledigJag har undrat i många, många år hur det skulle vara att arbeta kontorstid, typ 8:00-16:00. Det som är spännande är nu att jag fått reda på hur det är, för nu har jag den senaste tiden varit i gruvan och då på kontorstid. Kan tala om att förutom att jag suttit på kontoret i gruvan den mesta av tiden, så har jag icke kunnat släppa arbetet när jag väl lämnar gruvan. Känner mig med andra ord rätt mör i både skallen och kroppen utan att direkt bedrivit tung kroppsarbete.

Inser också att jag uppskattar och njuter av alla lediga kvällar, men inser att jag saknar all lediga förmiddagar då Liam och Noel är i skolan och jag hinner med hemmet och allt som det innebär. Så vad har jag kommit fram till?! Tja, jag tycker, mycket, mycket om att arbeta kontorstid, men jag uppskattar att jag faktiskt kan få ro om både mig och hemmet i lugn och ro. Men om jag skulle få välja helt så skulle det ultimata kanske vara några mer kontorstider, men en lagom blandning av kvällar i gruvan.

547138_479652245385475_1071447083_nDärav har jag inte ens orkat sätta mig här vid min lilla dator och blogg, hjärnan har liksom strejkat. Har nog till och med haft svårt att tala, orden liksom snavar på varandra när jag vill haft något sagt.

Men i helgen  ska det bli ändring på det. I helgen kan jag rå om mig själv, hemmet och allt vad det innebär, för mina tre favvokillar och mina två favvofyrbenta har åkt till paradiset och jag blev kvar här hemma på gräddhyllan. Mycket märklig känsla att vara hemma själv över helgen och inte ha gruvarbete.

Nej, i helgen är jag ledig och då kanske det kan tyckas att jag skulle åkt med ner med mina kära och njuta där. Men jag hade faktiskt andra planer, för i morgon är jag bortbjuden till en goa vänner och hennes goa vänners vänner och det är ju faktiskt kul att få kvalitetstid med väninnorna helt enkelt. Så därav sitter jag nu här allena och njuter av tystnaden och mig själv. Hoppas bara att solen vill komma till mig, då kan inget gå eller bli fel…

boost

 

I morgon blir det en lång, lång sovmorgon. När jag vaknar ska jag ta på mig Thomas morgonrock (den är så mycket mjukare än min), sätta på kaffe, ta med mig en kopp när kaffet är klart ut till balkongen och läsa mina tidningar jag köpte innan idag . När jag väl har njutit av morgonen och fågelkvittret ska jag ta mig an lite här hemma i lugn takt för att sedan framåt eftermiddagen ladda inför kvällen med lite gott rödtjut tillsammans med människor som jag känner och människor jag inte känner, spännande helt enkelt!

friends

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.