Gott & Blandat!

Nu har mörkret kommit och jag tycker det är rätt så mysigt i kväll.

Barnen har somnat in så gott efter mamma Marikas goda pannkakor som Liam så önskade. Nybadade och goa så blev det en Ludde saga innan John Blund. Thomas har gett sig iväg även han efter en mätt mage och nu är jag helt allena och det är jätte skönt. Ingen tv ingen radio utan bara smattrande efter tangenterna här.

Kitty och Knut har varit här en sväng och det var jätte länge sen vi sågs nu. Knut vart lite rolig för han ville bara gå inte till Liam och öppnade hans dörr när han skulle sova. Han har nog saknat barnen Knut för nu var det länge sen de sågs. Sen så är Knut jätte trött på Frasse redan, tycker inte alls han var rolig sa Kitty. Men lille Frasse fattar inte något alls utan ville bara busa med Knut. Hoppas Frasse är med när alla kommer hit på söndag och firar pappa.

Just nu leder HV med 2-0 och de gjorde sista målet i numerärt underläge, det är inte illa det. Inte för att jag är ett super ”FAN” men det är ju kul när de vinner tycker jag.

I morgon ska jag skriva mitt schema för nästkommande period, har inte alls funderat på hur jag vill jobba. Men det blir ju inte en full 5 veckors för jag ska ju ha lite semester och vila upp mig en gnutta. Kanske bättrar på min avdankade solbränna sen i somras om jag har tid hehe…

Har slängt lite vissna blommor som Thomas fått, nu är det så tomt på bänkar och bord. Synd att inte snitt blommor håller längre för de är ju så fina att titta på. Ja det var ju lite gott och blandat här…

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.