Gott folk…

Nu är gubben hemma och allt är sig likt…

Den orange skjortan lös upp i hallen när han kom hem, behövs inga lampor när den arbetsskjortan är på. Undra vem som har kommit på att de ska ha den färgen, inte kan det ha varit en kvinna i alla fall. Och inte har Thomas någon förmån att ha annan klädsel på sig även om han är chef, skandal sandal! Men vem vet nästa gång de designar en ny skjorta så kanske den är rosa och det skulle vara värre tror jag?!

Snart ska jag dra mig till baks mot mina tre goa kuddar som har väntat en hel dag på mig. Är väldigt trött idag känner jag, det måste bero på allt slit och stök som jag har haft idag. Men jag går här hemma och beundra hur fint det blev, ja i Liams rum nu då. De andra resterande rummen är sig rätt så lika.

Ska börja packa ihop för små kläder från barnen i morgon så jag kan skicka iväg det. Finns ju en hel del nu när de växer mina små liv. Känns som om de äter hormoner eller kryptonit eller något annat som sätter fart på alla armar och ben. I söndags fick jag panik köpa nya sandaler till Liam för tårna stack ut från de han redan hade. Sportex är mig en kär vän, hittade snygga Puma sandaler och fann även Puma skor till Thomas som han blev storm förtjust i. En ny butik som ligger mig värmt om hjärtat.

Näpp, nu ger jag upp…

 

Andras dårskap är den klokes visdom.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.