Gräddhyllans Bokdag!

Så var lördagen över och jag är så nöjd över hur den har artat sig under dagen.

Hela förmiddagen var det ju ett himla fixande och det var det i och för sig även hela eftermiddagen och en bit in på kvällen, men det var så sköj ju.

Inger PP, min fina granne och jag hade årets Bokbytardag igen och det var än bättre än förra årets. Det tar sig och det kom fler än väntat. det tackar vi ju för, då gemenskap gör en så gott.

Bokbilen var på plats även i år, vilket verkade uppskattat. Tänk så bra vi har det här i Sverige och fina Ekhagen. En bokbil full med böcker för gratis utlåning, det är lyx det! Tack för all litteratur, världen hade gått under om det inte fanns.

Nytt för i år var ju att vi fick hjälp med att göra en tips-promenad och det gillade vi skarpt. Ju fler kockar desto bättre soppa, eller hur var det nu igen?!?!

Årets vinst skulle jag själv gärna tagit emot, då det var massa gott som vi mixat ihop på ett fat. Har vi tur kan Inger och jag få gå nästa år då vi inte ska göra frågorna och inte får veta svaren… Hoppas att kunskapen finns, hoppet kan ju ingen ta ifrån än i alla fall!!!

Sen när gästerna gått så var det dags att packa ner årets böcker som blev över. Lite vemodigt då jag vet att det är ett år kvar tills nästa gång. Hur vet jag det?! Ja, det är så enkelt att vi bokade det redan idag, det innebär att bokbilen har också bokat in i sin planering idag med.

Lite av arbetet är redan klar, toppen ju!

Så tack fina Inger PP (min granne, vän och allt annat) för en trevlig eftermiddag på gräddhyllan!

Se nästa år den 16 november kl. 15:00-17:00 i Hästskons föreningslokal!!! 

Tack Jönköpings Kommun för att Ni kommer med Bokbilen!!

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.