Grannen PP & lite teknik i sängen…

Okej, nu har ni hamnat hos familjen teknik…

Inser det när jag nu har hamnat här i den underbart goa sängen. Ja, det är teknik i sängen och då menar jag inte avancerad teknik mellan mig och maken utan sådan teknik som drar ström. Det finns helt enkelt batterier i det som används… Och återigen, inte sådana vanliga batterier utantill mobil, dator och annat som är teknik.

Skulle sätta mig vid min stationära dator när jag nu kom hem från grannen rakt över, vår granna som vi brukar säga PP om. Då vet vi vem vi pratar om. Äntligen har PP fått igång sitt wordfeud och det var det som jag var över och hjälpte henne med.

Nåväl, nu till saken… Jag startade upp min dator och inser att den inte vill gå igång och inte bara det, den låter som värsta 70-tals discolåt. Jag funderar och ropar till mig maken som precis kom ut från duschen. Inte för att han hade någon ork och fundera ut vad det var som var fel. Min största farhåga är att den kraschar och alla mina fina foton går upp i etern…

 

Ja, det är då vi kommer till tekniken i sovrummet. Jag tar helt sonika med mig den lilla laptoppen som legat begravd efter att maken köpt sig sin samsungplatta. Den lilla fina blåa laptop som har återuppstått från de döda. Vi trodde ju i somras att den gjort sitt då den la av helt på semestern i paradiset. Men så en dag så kom ju teknikernas nörd nummer 1 hit och tog sig en titt på några nanosekunder och poff så funkade den igen, tack, tack och åter tack Addie.

Så nu har jag den lilla blå, min mobil vid sidan och spelar wordfeud och Thomas ligger med plattan och tittar runt i etern en sådan här lite halvt blåsig och blöt tisdagskväll. Ja, vi skall ju absolut inte glömma att Thomas har ju även sin mobil vid sidan av, kan ju vara dumt att bara ha en mobil i sovrummet?!

Men innan all den här fina tekniken som är i sovrummet så har jag varit ute på svampjakt i kväll med Outi, kan Ni tänka Er det fanns en å en annan lite guling kvar som inte vart helt upprutten. Men framför allt så fanns det finfina trattisar. Passade ju på att impa lite hos PP, en liten skål med trattis överlämnade jag… Kan ju inte lämna min image, jag är ju svampmästaren på gräddhyllan!!

Med dessa ord lämnar jag etern med den lilla blå, slår upp min bok och håller koll på mitt wordfudande på mobilen…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.