Grattis Ann & Anna!

Ja, jag hade ju totalt glömt bort att säga grattis här till moster Ann som faktiskt fylle år idag, inte jämt utan bara lite ojämt men hon fyller och det vill man ju inte glömma bort!

Så Ann min kära moster nu väntar jag på en inbjudan där bordet står uppdukat med god matt och kaffe tårta… Vi har en vovlo opch den tar oss ända ut iskogen om så behövs ;-)

Grattis grattis!!!

 

Sen så måste jag ju grattulera min kära svägerska som faktiskt har tagit sig i kragen och ska bli en äkta smålänning, det är inte bra att glömma gratta det heller! Så kära Anna, ett stort grattis till smålänningeslivet och ett härligt liv ihop med Farbror Bus!

Jag blev jätte glad över att få höra något så kuligt och det är Ni värda efter all denna tid och farnade fram och tillbaks mellan mörka småland och lilla Linköping. Det finns så klart en baksida med detta och det är ju alla dessa härligt roliga spontanbesök som vi nu kommer att bli utan här på gräddhyllan.

Så vi, jag hoppas på andra spontanbesök nu av Er båda istället! När Ni har tråkigt där nere i mörka skogen så kan Ni komma hit till gräddhyllan och spela spel elelr bara sitta och tjata!!!

Gratti grattis Ann & Anna!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.