Grattis Annette!

alt

Igår var det annandag påsk och jag med familj åkte ut till Löckna för att fira av Annette som har blivit ett år klokare. Ett år mer med visdom och ett år till har jag fått äran att vara Annettes vän, det tackar jag med en bugning!

Vädret var ju så där så det blev mestadels innesittande. Hade tagit med mig kameran för att gå på lite vårfotograferingsjakt med la ner det efter som kroppen min var kall ända in i märgen. Så det får bli nästa gång jag åker till Löckna och dess härliga natur.
Annette hade som vanligt slagit på stort och bjöd på Frödinges hembakta kladdkaka som smakade precis som den köpta, god och lagom kladdig med inslag av mörk kakao. Kan inte fatta att Annette alltid lyckas göra den lika fin och god varje gång. Till det här så fanns ju så klart de alltid så goda ”Brago kexen” som smakade bra ihop med påtåren…
alt
Go som hon är Annette hade hon slagit på stort för min skull och eldade för fullt i kaminen. Så där satt jag under hela besöket med ryggen mot kaminen så jag tinade upp lite lagom tills de var dags att återvända till den stora staden och den vackra gräddhyllan.
Annette fick en jätte din paket och jag såg allt att hon gillade den, får se bara när hon kommer att använda den. Det blev ett presentkort och på det stod det:
”Du får en bio för 2 och en fika för 2, Du får ta med Dig vem Du vill men namnet måste börja på MARI och sluta på KA”
alt
Tror inte Annette kommer ta mister på vem hon nu ska ta med på den här upplevelsen fast i och för sig ett tag fick Thomas någon konstig tanke på att det kunde ha varit han som var tanken?!?! Men det tog jag ur både han och Annette fortare än kvickt!
 
Så ett stort grattis till Dig min kära vän!!!
Kram Marika
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.