Grattis Ida!!!!

Mm… hemma på gräddhyllan igen, dock bara över helgen då vi har lite att stå i. det kan man ju ha även om man har semester ju.

Min kära make som har varit här lit mer än mig då han har jobbat fick sig en sur fru innan, tur är att jag inte är långsint. Men kommer hem och köket är invaderat av små, små, små äckliga flugor som drar sig till illaluktande mögliga grejer som slarviga makar inte har tagit bort efter sig, eller i detta fall inte diskat upp.

Så det var mögligt vatten i grytan blandat med en massa döda små flugor (det gör i och för sig inget att de är död. Det är desto bättre) men jag vill inte ha en kyrkogård i min fina gryta helt enkelt. Och jag vill inte att det ska slamma upp 3265 små flugor på mig då jag råkade titta ner i diskhoven och lufta på en mugg.

Därav en sur fru, nu är flugorna nästan utrotade efter att jag tagit till drastiska metoder. Grym kan mammarika vara när det behövs. De som inte blev dränkta av diskmedel och varmt vatten, ja skollande vatten (tror de kokade till döds) fick dö en ond bråd död genom bortsmälting av kaustiksoda och ännu mera hett vatten.

Rent blev det också, ”två flugor i en smäll” ordspråket passar ju bra här kan man ju tycka!

I morgon är det en förmiddag för min del uppe på A6, jag kan inte komma hem förens jag finner något att ha på mig på dopet för Bobo som blir nu på söndag. Därefter kan jag komma hem och ladda inför turen ut till Knivshult och 8:ans hörn. Då kommer hela familjen bli mätta och goa, det kommer bjudas på 5-rätters om jag inte misstar mig helt.

Har ju nu bildbevis på att vi äntligen har satt eld i aggregatet i bastun, underbart, härligt, roligt och framför allt ÄNTLIGEN!!!!

 

Ida, den gamle tanten blir ju ett år äldre idag, vilket innebär att hpn är ännu äldre i morgon och då ska det ju bjudas på massor av gott. Jag vill komma i en slags paltkoma innan jag kan fara hem till gräddhyllan och lägga mig i sängen och somna gott.

GRATTIS IDA!!! Kramar i massor

Vakna mätt, så mätt att jag står mig ända tills det goda fikat som kommer bjudas på när Bobo döps. Då har jag klarat av helgen på att bli matad gratis, ja hela familjen. Tänk, mer pengar att spendera på nästa Ullaredsresa ju!

Noel sa häromdagen till mig: Mamma, kan vi titta på fotot som du har i din mobil på Bobo. Har är ju rätt så söt så jag tror att han kommer bli lika snygg och cool som mig med solglasögon när han blir äldre. ♥♥♥

Det är kärlek det. Och inte bara det, idag i bilen på vägen hem till gräddhyllan frågade han om inte Teo och Pascal kunde få följa med upp till Bobo när han döps på söndag. Sa att det går ju inte, det är ju för familjen. Då sa Noel, det var ju synd för jag tänkte de kunde få träffa Bobo och se hur söt han är… Min lilla Noel är allt givmild med sina kommentarer, det gillar vi!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.