GRATTIS JOSEFINE!!!

alt

Vaknade upp till värsta blåste, fick lite panik först och trodde jag sovit över sommaren och min semester när jag såg detta höstväder. Det är ju bara början av Juni men det verkar som om det har blivit häst på gräddhyllan. Men efter att jag gnuggat ögonen både en och två gånger insåg jag att jag inte har sovit över sommaren och semestern utan att det helt sonika är skitväder ute. Om jag ska finna något positivt i det idag så kan det väl då vara att det inte regnar, men jag våra inte hoppas för mycket på att det ska vara torrt ute idag inte…
alt
Men igår då regnade desto mer och då var vi ute hela eftermiddagen tillsammans med en massa glada människor i Vetlanda. Min lilla kusin som inte är liten längre tog ju studenten så då åkte vi hem till Ann och Mats (Josefines mamma och pappa, min moster) och var med när hon kom hem glad och förväntansfull.
alt
Det bjöds på mat och det var mycket mat, de har mat för hela nästa vecka om de inte hinner tröttna på det till dess. Efter det var det kaffe med tårta så klart och för att göra det riktigt studentigt så var tårtan gjord som en studenthatt, vilket bra avslut på kvällen eller?!?! Ja, för vår del och för de flesta gästerna tog ju kvällen slut där, men inte för Josefine inte för där nalkades det fest inne i Vetlanda. Vetlanda Sveriges metropol…
alt
Hur den festen slutade vet jag inte men jag har en aning om att den var bra för min kusin är en förståndig flicka. Ja, hon siktar högt och ska nu läsa vidare till läkare vilket jag välkomnar i familjen. För så vitt jag vet har jag inte någon läkare, vi har sjuksystrar, ambulansförare, barnmorska och undersköterskor så en läkare är på tiden att vi får in!!!
alt
Vi tackar för den goda maten och det härliga sällskapet igår och hoppas snart på ett återseende och om det är regn eller sol då det återstår att se för huvudsaken är ju att umgänget lyser upp!!
 alt
GRATTIS Josefine, det gjorde Du bra! (vad fick du i betyg alt )
 
Stora kramar från oss på gräddhyllan!!!!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.