Grattis Kallar!!!

 

Ja, då har maken smittat ner sin förkylning på mig och jag som trodde att jag var immun. Så jag känner min lite som ett utsketet äpple med en liten larv som byggt bo. Fryser och hjärnan är slö, har liksom inte alla chips i påsen just nu känns det som.
Men det går ju inte ligga hemma och deppa för det så upp i morse och tog det skapligt lugnt, en kopp te för att över huvudtaget kunna prata med barnen och en kopp kaffe, eller två, tre fyra för att komma igång. Men när jag väl gjort det så var klockan strax efter 10 och vi tog på oss alla tre och gav oss ut på en promenad med Stella fram till 11 då jag lämnade av mina två små killar på förskolan.
Passade på att vila lite innan jag åkte ner till arbetet och hämtade krafter inför mitt kvällsarbete. Nu är jag hemma och jag har även tagit en kvälls runda med Stella i 40 minuter och det var skönt att rensa skallen lite. I morgon blir det inte mycket för då är jag och barnen lediga och då ska jag passa på att försöka vara lite ledig.
Blir väl mest någon promenad och fixa käk och soffmys för vår del. Pappa Thomas är på jobbet och sliter sina grå hår fram till kvällskvisten.
Är faktiskt lite glad idag för idag har Charlotte Kallar tagit ”GULD” i OS och det var en glad nyhet. Kanoners, kanoner!!!!  Nu hoppas jag på mer, man får lite mersmak av guldet allt!!!
Klockan tickar på och det är väl dags att bege sig in i dimman för att hoppas på en piggelin dag i morgon!!! Noel han hostar så det står härliga till så det är nog inte bara jag som har åkt på den här skit förkylningen.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.