Grattis lilla mormor!!!

 

Underbar dag i gruvan, gick mycket ute i solen idag och det var ju hur skönt som helst. Efter gruvan så åkte vi och grattade min lilla mormor som har blivit ett år äldre. Där var stora delar av tjocka släkten och det är alltid lika kul att se alla glada leenden.
Hela staden var täkt av spår från allt firande som var igår när HV71 tog hem guldet igen. Sopbilarna var redan igång när jag kom ner till kontoret och då var jag där tidigt. Undra om de fick upp alla burkar och glasflaskor, ja inte bara det alla affischer som låg huller och buller på gator och torg…?
Kom åter igen på att mina små kusiner inte längre är mina små kusiner utan har blivit mina storkusiner. Det gror i någon mage och det är husbyggen eller renoveringsbyggen för en del av dem. Någon går lärling som rörmokare och någon kanske ska bli läkare och om jag inte misstar mig så kommer jag nog ha nytta av både rörmokare och rörkrökare i framtiden. Så kussar små, jobba på!!!!
De mindre som Liam och Noel och några kusiner till dem var ute på lekplatsen nästan hela kalaset så när de väl skulle sova här så somnade de på en gång av utmattning… Härligt!!!
I morgon är det supertidigt då det är gruvan igen och inte bara det, det blir övertid i morgon så det blir en jäktig dag då jag ska ta Liam på fotbollsträning klockan fem. Hoppas jag hinner hem?!?!
Men nu lite soffa innan sängen….
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.