Grattis Nova!!!!

alt

Japp, Då har även Lillfisan blivit stor för att vara exakt så har Nova fyllt tre hela år. För att vara lite mer bestämd i ålder så är Nova 3 år och 1 dag men det var idag som kalaset var.
alt
Malin, Novas mamma hade slagit på stort och gjort hemgjorda hamburgare som nog smakade bra i alla magar stora som små. Vad är det som passar bäst till ett barnkalas om inte glass i stora lass till saften efteråt och för oss vuxna då lite kaffe som satt som smäcken efter allt gott. Noel var väl den som inte åt något men det berodde inte på att han inte gillar Malins goda hamburgare utan mer på att han inte är piggelin. Så till nästa gång får nog Malin ladda upp med burgare så ska nog ett gäng slinka ner även i Noels mage…
altalt
Halva styrkan från hus nr 6 var kvar hemma för besöket från Herr Ulrik hade gjort sig till känna, stackarna!!! Men Ida var lika glad för det och det har vi ju bevis på!!!
altalt
Krille fick visa upp sin nya leksak för pappa Thomas som blev lite stum, som Thomas sa till mig när han kom hem… Jäklar vilken laptop, den var inte billig till och med jag tycker att det skulle svida i plånboken. Det var då jag höll på att trilla av stolen här hemma för Thomas älskar teknik och prylar och jag trodde inte Thomas hade en gräns men se, man lär sig något nytt var dag!!!
altalt
Det var bara en sak som vi glömde och jag vet att vi pratade om det men det föll bort. Sången, vi glömde att sjunga för Nova så det får vi/jag väl gör nästa gång vi ses. Men till dess så: Ja mår hon leva, ja mår hon leva ja mår hon leva uti 100 år…lalala Gulliga Nova ja visst ska hon leva uti 100ade år!!!

alt

Massor av presenter som var uppskattat och massor av lek hela förmiddagen. Men det var ju en massa snö så vi som bodde på Gräddhyllan kände att det var dags att bege sig in till de mer gräddiga breddgraderna där plogarna är framme hela tiden.
alt
Tusen tack för ett roligt kalas!
Ett stort Grattis Till NOVA!!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.