Grattis Teo, 3 år!

alt

Dagen är slut och kvällen har börjat närma sig läggdags men ett tag till ska jag väl försöka hålla ögonen öppna. Tog mig en powenap efter barnen lagt sig då Thomas försökte gnugga bort min skallebank. Då tror jag att jag drog några djupa andetag för en sekund innan jag åter igen var fit 4 fight.
alt 
Vi tog oss ut en sväng idag för att få se något annat än gräddhyllan så åkte hela familjen till Holmgrens bil och det slutade med att vi var ute och provkörde en Outlander Mitsubishi som vi alla fyra gillade, men vår plånbok var mer negativ än oss.
 
alt 
Tiden rann iväg och Noel blev trött samt att magen gjorde sig hörd hos oss alla så hem igen för att tillbringa någon timme i lugn och ro innan vi tog oss en promenad bort till Teo som hade 3 årskalas. Thomas packade en ryggsäck med sinkläder till Liam för de skulle ju åka till simskolan, Noel är inte helt hundra så han fick vara hemma idag.
alt 
 
Det bjöds på spagetti och köttfärssås till allas glädje och sen vart det glass med massa chokladsås efter. Ja, Katta och Pascal hade slagit på stort och bakat chokladbollar som Thomas stoppade i sig av, ja det vart många som slank ner jag tappade räkningen efter 5…
 
De små stod med spänning och väntade på att få fånga den där goda påsen med en massa gotterier i, efter några napp så fick alla det de väntade på men även lite annat fastnade på kroken… Noel fick till exempel en mjölkkartong som han genast släppte i dammen igen för vem vill tugga på det?!
alt
Mycket roligt att titta på de små när det n alkas gott, då är de som små ljus och när väl påsen är i hand så är det lika livat som innan. Fullt med lek, skratt och bus så som det bör vara på ett 3 årskalas…
Klockan slog 17 och tiden var inne för Thomas och Liam att åka till simskolan. Jag och Noel stannade en stund till, ville ju inte missa fiskedammen. När det var avklarat tog Noel sin godispåse och vi begav oss hem.
 
Sen den gamla vanliga rutinen, bad, kvällsmat och natti natt…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.