Grattis! Torsdag del 2

Japp i dag fyller min söta syster son 11 år och jag tycker inte det var länge sen han bara var en liten parvel. Vart tar tiden i vägen för jag blir då inte äldre?!

Grattis Dennis på 11 års dagen, hoppas att du fått många presenter idag och lite saft och tårta på sängen! Vi firar dig en annan dag när inte mamma jobbar utan har tid att baka kanelbullar till hela tjocka släkten!!

Idag har jag varit på Tenhults möbler och tittat på en jätte fin soffa, jag satt som en prinsessa och ville knappt resa på mig. Så skön och gemytlig, den kommer jag nog allt att slumra till i någon dag fram över när den väl är levererad och på plats. Nu hör det ju till att den inte kommer att vara i min ägo utan i Maries så jag kommer samtidigt som jag vila i hennes nya soffa kräva full markservice med. Det bör ingå tycker jag.

Därefter skulle jag åka och köpa en jacka till Liam, hade hittat en fin Everest jacka men det visade sig när jag kom att det inte fanns i den storleken. Hittade en annan men ville först kolla över sortimentet med Didrikson på Sportex vid eko. Väl på plats jag och Marie så hade de precis stängt så nu blev det inte någon jacka alls idag som jag hade bestämt. Så typiskt att de stänger redan klockan 18. När vi kom hem så var mamma på lite kaffe besök så när Thomas åkte i väg för att träna innebandy så satt jag, mamma och Marie länge och tjöta en massa strunt. Det brukar ju tanter göra, så nu har jag även testat på det och man lär sig alltid något nytt. Det enda som fattades var kaffefat och en sockerbit då hade det varit ett fullbordat kafferep!

Ska göra ett nytt försök i morgon och hoppas att jag finner någon snygg och praktisk jacka. Mamma ska eventuellt ta med dem till marknaden på torpet på lördag så då vore det ju kul att Liam får en fin vår jacka tills dess.

Sen ringde Thomas med och han skulle åka till Linköping nästa torsdag för att han var visst inbjuden på invigningen av nya Sliver där. Så kul för han och tur för mig att inte jag blev bjuden. Då slipper jag att köpa nya kläder, smycken, skor, smink och ny frilla. Blir ju sketa billigt för mig, kan inte bli bättre!!! Men vad kul för Thomas då kanske han till och med stöter på min kära goa svägerska på vägen ju.

På lördag efter jobbet så blir det fika på staden med väninnorna och Födelsedagsbarnet Marie, har fortfarande TILT i vad jag ska köpa till henne. Men jag tror att det börjar gro ett litet frö långt där inne i hjärnhalvans högra del i det vänstra hörnet. Hoppas att det hinner blomma klart tills på lördag bara, dags för nedräkning i morgon ju.

Nu till den andra etern måste se vad som hänt i världen!

 

Det högsta är ej att falla utan att resa sig efter varje fall.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.