Grill & tid…

 

Nu är jag trött och det beror inte på att jag jobbar lite i helgen utan på det förbenade vädret som vägrar att släppa fram solen. Det är ju för tusan högsommar, eller det kanske inte finns någon högsommar längre kvar?!
 
Igår var vi hos Katta och Peter, grillen var tänd och humöret var på topp både hos stora och små. Kan inte riktigt förstå hur dessa små varelser som vi skapat har sådan energi, hade jag haft det så hade jag nog kunnat ha 100 barn, 5 jobb och ända hinna ha huset skinande rent…
 
I dag är det jobb, i morgon är det jobb och på tisdag är jag fri från gruvarbetet men har då lite annat att göra. Nu har ju liksom alla åtaganden kommit tillbaks efter sommaruppehåll och semestrar. I morgon är det första mötet med intresseföreningen igen och jag undrar vad som ska tas upp då?! Liam måste fotas på JP och jag undrar hur jag så få tiden att räcka till då allt ska ske på samma tid… Kanske ska dela lite på mig?!?!
 
Näpp, nu ska jag in i gruvarbetet igen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.