Grillat & en brasa, så gött!!!

 

Nu sitter jag och Thomas här mätta och goda efter en god kvällsmat med pappa, Bibbi och Olle. Bibbi hade köpt revbensspjäll och de var så goda att grilla, nu har även Liam och Noel fått smak på att gnaga på ben. Det är bara Thomas kvar som ska lära sig vissa saker, så som att gnaga och dricka kaffe. Men vi har ju hela livet framför oss…

Jag har tänt upp en liten brasa med för även om solen kom i kväll så är det lite små röset efter allt regn som har kommit under dagen i olika skurar. I natt har det även åskat och blixtrat så det är nog därför som jag vaknade upp med huvudvärk. Fast det vart bättre under dagen och efter att jag legat och vilat lite på studsmattan tidigare i kväll så vart det ännu bättre med mig.

I morgon ska jag och Bibbi fixa lite ute i det stora förrådet och ta han om lite ditt och datt. Solen kommer förmodligen så det blir förhoppningsvis lite bad med barnen med. Liam vill att vi ska ut och leta svamp så jag hoppas att tiden kommer att räcka till för det med.

Nu ska jag snart sträcka ut mig i soffan en liten stund och umgås med min älskade make som jag är så glad i!!!  Ska hämta med mig en liten äpple festis och smutta på med för det är inte dumt det…


Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.