Grillat i Taberg = gott!

I eftermiddags åkte familjen Jonsson till familjen Renström för att bli bjuden på dunder god mat… Grillen var framtagen och till det en god efterlängtad potatisgratäng och som grädde på moset så vart det jordgubbar med glass!! Ja, allt var perfa och Thomas blev till och med lite rund under fötterna.

altalt
 
Fick även se avslutningen på Robinson och helt fel person som vann så det vart ju ingen hit precis. det var ju Jermo som var den värdiga vinnaren om jag fått bestämma. Men oturligt nog vart det ju inte jag som hade veto rätt och där med fel vinnare av 2009 års Robinson. Fast det kunde ju ha varit värre det kunde ju ha varit Christian från Bankeryd och det hade i mina ögon varit katastrofalt.
altalt
 
Nog talat om Robinson, Liam och Noel fann en ny vän och hon heter Linnea. Jösses vad de har lekt i dag och sent in på kvällen, det blir sova länge i morgon hoppas jag. Linnea är ju ett år yngre än Noel men orkade med ända in i det sista. De har hittat en likasinnad go kompis med fart och fläkt, det gillar jag!
altalt
 
Henke var den perfekte grillmastern för kvällen och alla blev så mätta och goa att vi rullade in till den sköna soffan. Till min glädje hade Eva och Henke en exakt lika dan soffa som vi så jag kände mig verkligen hemma, Thomas än mer som slängde sig i hörnet och mös med en kall öl.
altalt
 
Jag fick även en nostalgi kick när jag gick där i trädgården för där lekte jag som barn. De har köpt huset bakom det som jag har växt upp i och det tycker jag är coolt!
altalt
 
Liam och Noel fann en koja i ett träd som var väldigt populärt men till slut brast repstegen och leken slutade med att Liam började rensa ogräs till Evas och Henkes glädje. På denna glädje tjänade även Liam 25 kronor som Henke i en svag stund utlovade. Vad inte Henke visste var att Liam älskar att rensa ogräs och Henke sa till Liam att för varje maskrot med rot får du en femma. Då förstår Ni varför vi fortsatte mat orgien inne, där växer det inte maskrosor ;-)
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.