Grillat på lördag & Åkarfruns blogg!

Nu hoppas jag på att vädret kommer att vara kanon på lördag. Då ska gubben min, Tommy (Outis gubbe), pappa och en med en traktor dra ut lite skog från torpet.

Kommer bli väldigt roligt att höra dessa grabbars ömkan över hur kroppen värker efter att de dragit fram lite småpinnar därute i skogen. Men det är bara att låta de hållas, får ju inte ta bort det manliga egot. Då kan det sluta illa, ja som att de inte aldrig mer i livet kommer att ta fram dammsugaren eller ta tag i diskborsten. Nä ge dem lite tigerbalsam, en sträng mellan skinkorna gör susen.

Kvinnor och barn får då umgås vid grillen och några koppar kaffe… Men det är icke att förakta, så trevligt med lite tjöt med väninnan under solens strålar. Ja då passar ju det bra att grilla, kött är bra för skogsarbetare har jag hört. Därför önskar jag mig nu sol och värme så vi slipper stå och frysa dagen lång.

Tänkte gå och köpa lite färskpotatis, hur gott som helst att grilla i folie på grillen… Bara lite olja och havssalt, klart att lägga på!

Nu ska jag snart åter till CSI och se upplösningen för dagens avsnitt. Laptoppen håller Thomas på att fixa så vi kan surfa lite trådlöst, helt otroligt!!! Hann dessvärre inte skriva klart innan slutet, ett bra avslut se dann den sanna skurken även i kväll. Nu kan jag sova gott och slipper tänka på det.

Har haft kontakt med Åkarfrun idag, läs hennes blogg om det kniper i att ha inget att göra hemma eller jobbet… Ni finner länken under ”Länkar”. Ja, jag får mig ett å annat skratt måste jag säga när Åkarfrun har sagt sitt!

Erfarenhet – det är vad folk kallar sina misstag.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.