Grillat var det här!

Idag har jag tillbringat nästen hela dagen på kontoret och inte sett dagens ljus. Så när Kitty ringde på mobilen och sa att det blir grillat i eftermiddag tackade jag inte nej. Nu var jag superstressad när Kitty ringde för jag var väldigt inne i att göra ett sommar schema till oss. Jag och Pernilla är ju schema ansvariga och det är väldigt mycket jobb med schema hos oss. Men det ska nog bli bra till slut.

I alla fall så ringde ju Kitty och jag tackade glatt ja!!! När jag slutade för dagen så fick jag åka med Malin för hon skulle också hem samma tid som jag. Det tackar man ju inte nej till att få åka med hem efter en lång dag. Jag gick direkt till förskolan för att hämta hem kottarna och solen gassade på rejält.

Doften ute vid Jära gård var en doft jag sent ska glömma. Bonden hade precis eller några timmar innan jag kom gödslat med höns skit eller än värre. Skit samma vad det var för det luktade ju inte hallon båtar precis. Så in till gården för att leta upp de små och sen hem. Ja det luktade inte lika mycket hos oss så jag glömde bort doften och öppnade balkon dörren på vid gavel.

alt

Jag gick här hemma och funderade på vad jag skulle laga för mat och hade verkligen till på vad som var lätt och gott till en sen middag. Då ringer Kitty igen på min kära fina mobil och jag svara samtidigt som jag sätter mig till rätta i soffan. Kitty frågar om vi var på väg ner?! Vadå ner tänkte jag!?!?! Ja sa Kitty vi skulle ju grilla i dag…

 

alt

Ja det var tur det för dö kunde jag släppa alla tankar på vad jag skulle hitt på för något till oss. Samtalet var slut och jag återvände till köket för att ta ett glas vatten och stänga balkong dörren. Ja den åkte igen väldans fort för fy tusan va det luktade inne i köket. På något konstigt sätta hade vinden vänt och med den tagit med sig de värsta skit doftrena från någon gödsel hög i Sahara till mitt kök.

 altalt

Så igen med dörren, kissade barnen och ut i den doftande gassande hettan. Tur att vi kom till dalen där det var lite mer doft fritt. Framme hos Kitty var det bara en vag doft, typ en bak fylle doft från Thomas efter att ha lyft på täcket och rustat om täcket en stund. Tur var det att jag tog kommandot över grillningen för dör luktade det och smaken sen, ja den var icke att förakta. Det var så gott att Alice till och med tog fem gånger, därefter vart det stopp…

 

 

Uppriktighet är inte att säga vad man tänker, utan att mena vad man säger

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.