Grillat!

En dag på stranden gör så att man blir både trött och hungrig. Men för oss löste sig det rätt så bra, ja det löste sig till det bästa.

Det tog ju oss en stund att komma till stranden för Thomas fick ju akut rycka in och fixa lite till föreningen, men efter en timme eller så vart det klart och vi kunde bege oss ut på vägen. Under tiden ringde Kamilla när jag satt och väntade och se skulle till stranden med för att svalka sig lite, men det vart lite missuppfattning över vilken strand vi skulle till och vilken de skulle till så vi hamnade inte på samma strand. De tog min favvo stran uppe vid Axamo som jag har visat henne och vi åkte till den ssom ligger närmare oss vid Rogberga.

Men nästa gång så kanske vi kommer till rätt och samma så vi kan mysa lite med…

När vi satt där, jag i solen och Thomas i skuggan så kom Malin och Nova förbi för att bada lite i det fina vädret. På något vis så hade vi i alla fall en inbjudan om att komma hem till dem i kväll och grilla. Så efter en Nano sekunds överläggning gjorde vi valet att snabbt tacka ja innan inbjudan togs tillbaks.

När vi kom till stranden så hörde jag ett glatt rop, där var Siri och Sebastian med sin farmor och farfar, så Liam vart glatt överraskad och de lekte mesta delen ute i vattnet. Sebastian och Noel höll sig lite mer till det torra, ja lite blött men sanden gick bra det med.

Det var väldigt gott för alla var så hungriga att vi höll på att storkna innan maten var klar och det sista så skrek Thomas mage högre än en stucken gris av hunger. Kvällen flöt på så snabbt att det var plötsligt dags att bryta upp för mörkret hade kommit inpå oss och då vet man i augusti att klockan börjar närma sig 22…

Men det var en toppen kul kväll och det var kul att titta ut i Knivshults skog och äta gott med Malin, Krille och Nova från 6:an och sen kom ju även Stefan, Ida, Siri och Sebastian från 8:an. Barnen hade ju super kul och vi såg inte så mycket av de efter att de hade ätit sig mätta. Hörde mest lite rop och skratt förutom framåt 22 tiden då alla började bli väldigt trötta.

Ja, vi har ju semester men det är ju en lång dag framför oss i morgon med, då det ska ringa in i kyrkan för både dop och bröllop. Har bara lite små pill att fixa innan vi kan fara i väg uppåt landet men det är lätt fixat…

Nu ska jag snart dra mig in till kudden för att få lite nattlig sömn…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.