Grimaser…

Idag hade jag Noel hemma lite på förmiddagen, mammarika ville ha lite sällskap och nu kan mammarika bara ha Noel hemma då Liam har skola. Så mammarika bestämde sig för att lämna Noel själv idag och det vid 11 tiden.

Noel var jätte glad över att få ha mammarika lite för sig själv och sen ville han sitta och lyssna på musik på datorn. Eric Saade har fått hård konkurens av Danny med låten In the Club. Nu är det den låten som är bäst enligt Noel.

Men när han satt där och spelade låt efter låt på youtube så säger Noel plötsligt: Mamma, jag vill lyssna på den där utan hår!

 Öh, vem tänkte jag… Menar Noel pappa Thomas, för då stämmer signalementet perfekt. Mannen utan hår. Vem annars?? Så jag sa till Noel att vi lyssnar jämt på pappa, det får liksom inte undvika pappas tjat.

Men Noel envisades med att det inte var pappa.. Fanns eller finns det mer män utan hår som låter?! Ja tydligen och Noel försökte berätta mer. Mannen utan hår har även träffat de elaka i källaren…

Öh, ännu mer frågetecken som snurrade runt skallen på mammarika. Har pappa Thomas som är lite flint några hemliga dejter i källaren med några häxor?!  Man kan väl inte kalla folk för elaka nere i källaren heller?!?

Men mammarika började ge namn på fler som kan vara lite flints och träffa elaka folk nere i källaren. När jag satt där bredvid Noel vid datorn med youtube framför mig kom jag på vem Noel menade.. För när Noel sa att den flinta även säger ”oh my” någonting så fattade jag ju direkt att det var ”The Moniker” som Noel var ute efter med låten ”Oh my god”. Så det vart ju inte tjötet från pappa Thomas, skönt för mammarika att få vila öronen ibland!!!

Idag var det även premiär, en härlig premiärdag för Noel och hans nya utstyrsel som han var så glad över… Snyggt var det med och så klart när mammarika ska fota detta innan Noel sliter ut den eller för den delen tappar bort den ville mammarika föreviga med ett litet foto på väg till förskolan och som vanligt kom lilla linslusen Noel fram med sina grimaser.

Nu ska mammarika ut och stäcka på benen med det lilla monstret… Även små behöver skita!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.