Gröna monster som luktar illa…

 

 

Weha, måndagen är snart över och jag har klarat av en hel dag i gruvan.
Det kanske låter lätt som en plätt med tanke på att var och varannan människa jobbar och det är ju inte något konstigt i det.  Men mammarika har sovit som en kratta och inte bara det, den där förbenade skallebanken som jag haft i ett antal dagar nu går verkligen inte övre och det tär på krafterna.
Men det var i alla fall skönt och till och med lite kul att titta in i gruvan och göra en lagom pass på en sis så där 7.5 timmar. Fick ju en lunch ihop med min kära kollega Kristina och inte bara det en kaffe med Annica. Ja, det var ju några andra bstare som var inne så det blev lite tjat hit och dit.
Fick en lätt panik i morse då jag skulle lämna av Liam och Noel på förskolan och det inte fanns något om att de skulle börja nu. Alltså har det där förbannade nya att man ska skicka in på nätet inte funkat åter igen. Där stod jag med andan i halens och såg framför mig att jag inte skulle kunna komma till jobbet då jag inte hade någon barnomsorg. Men så sa pedagogen att det ordnar sig och självklart fick Liam och Noel stanna kvar… Gött!

Lite kvällsmat och städat av två toaletter hemma, vill ju inte att gröna små monster ska bygga bo för de luktar ju vedervärdigt äckligt. Lagt barnen och nu lite lugn och ro för mig själv, eller inte helt för Thomas har ju dykt upp från sin fabrik Willy Wonka. Blir förmodligen en tidig kväll då jag känner mig lite mör men som sagt dock rätt pigg efter att ha varit vaken mer än sovande i natt.
Jahopp, soffa eller läsa tidning på nätet?

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.