Gröt och teknik, de är gött!

Tänk så mycket det gör när man själv förbereder sig lite.

Hade medarbetasamtal idag med chefen och den här gången testade jag på något nytt. Jag hade tänkt ut innan och skrivit ner lite funderingar. Det var det bästa medarbetarsamtal jag någon sin haft och jag tycker att det gick så bra och därför känns det toppen och jag känner mig än mer taggad nu.

Har även lagt upp en ny strategi för min egen del, har ju börjat bli lite halvt senil så nu har jag förberett mig och bär alltid med mig en penna och ett block så att jag kan skriva ner under dagen om det är något jag ska förmedla vidare till nästa som kommer och ska arbeta.

Det är som en liten sten har fallit från mitt hjärta och allt känns redan så mycket bättre. Ska försöka att hålla detta nu och börja planera lite bättre med saker som måste ta tags i på jobbet. Då tror jag att det kommer att bli lite bättre med planering hemma och att tiden kommer räcka till för mycket mer än jobb och skötsel… Mmm, är det så här det ska vara när man är vuxen?!

Sitter och väntar in maken min som är ute på en teknik runda. Nu är Thomas sugen på en PS3 för det är det bästa som finns nu säger han?! Ja, jag vet inte det enda jag ville ha var att få tillbaks vår DVD som han lånade ut för ett tag sen. Då är jag nöjd, visste inte att det var något mer vi behövde men tydligen så vart det inte fullbordat i skåpet med apparater än?!

Kokar en ny omgång med gröt som barnen har önskat här ett tag, skönt att det sköter sig själv det mesta. Bara att röra om då och då. Lätt som en plätt!!!

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.